Bize Ulaşın —  0(507) 259 08 04

Mutfak davlumbazı içinde paslanmaz çelikten yapılan filtreler emiş kanallarına doğru hareket eden alevlere karşı bir bariyer görevi görür. Bu filtreler pişirme işlemi sırasında oluşan büyük parçacıkların tutulmasını sağlarlar. Ama yağ parçacıkları,pişirme dumanı,yağ buharı ve kokunun tutulmasında etkili değildirler.

Bu kirletici etkenler,kanallarda,fanlarda,binaların çatı ve yan duvarlarında birikebilirler.Bunlar son derece yanıcıdırlar ve sık sık yangınlara neden olabilirler. FEKA FND Serisi cihazlar yüksek performansıyla bu hava kirleticilerin ve yangın tehlikesinin etkili bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlar.

Aynı zamanda rahatsız edici duman ve kokuları yok eder,egzost kanallarında yapılması gereken temizlik ve bakım işlemlerini azaltır.İyileştirilmiş hava daha sonra istenirse mutfak davlumbazına yeniden sirküle edilebilir veya sokak ya da çatı düzeyinde binanın dışına atılır.
FEKA FND Serisi cihazlar Elektrostatik Çökelme(ESP) prensibi ile dizayn edilmiştir.ESP prensibiyle ince partiküller bir toplayıcı hücre içine çökeltilir. ASHRAE standartlarına uygun olarak0,01 micron büyüklüğündeki partiküller için %95 verim alınır.Çift cihaz yanyana kullanılarak bu verim %99’a çıkarılır.

Müşteri Memnuniyeti

En İyi Hizmeti Sunuyoruz

Müşteri Odaklı

Hizmet Garantisi Veriyoruz

Profesyonel Ekip

İşini Bilen Bir Ekibiz

Bize Ulaşın

Adres: Aşık Veysel Mahallesi 5802 Sk. No:62 Karabağlar - İzmir

GSM: 0(507) 259 08 04

 

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin